Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Szoba gyerekkel kiadó

Szoba gyerekkel kiadó - (Full house)

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2018)

Antoine megrögzött agglegény, akit imádnak a nők. Egy gyönyörű párizsi lakásban él Thomasszal, a szobatársával, akivel a hasonló érdeklődési körüknek köszönhetően megvan a közös hobbijuk: minden este csajozás, bulizás hajnalig. Mikor Thomas úgy dönt, Amerikába költözik, keres maga helyett egy lakótársat a gyönyörű Jeanne személyében. Antoine úgy érzi, ennél jobb dolog nem is történhetett volna vele, egy fiatal, intelligens, álomszép nő költözik be a lakásba – azonban hamar kiderül, nem egyedül. Jeanne hozza magával két pimasz gyerekét is, viszont most már nincs visszaút, mind a négyen kénytelenek alkalmazkodni ehhez a mindenki számára új élethelyzethez.

Rendező: Emmanuel Gillibert

Szereplők: Arnaud Ducret (Antoine), Louise Bourgoin (Jeanne), Timéo Bolland (Théo), Saskia de Melo Dillais (Lou), Laurent Ferraro (Eric), Michaël Cohen (Stan)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Louise Bourgoin, Arnaud Ducret, Szoba gyerekkel kiadó, Full house, Timéo Bolland, Saskia de Melo Dillais, Laurent Ferraro, Michaël Cohen, Emmanuel Gillibert

Megjelent: 2018

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó filmek

Rossz anyák karácsonya

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2017)

Gyerekjáték

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2007)

Az elefánt

Színes, magyar vígjáték (1977)

Briliáns válás

Színes, magyarul beszélő, francia-belga vígjáték (2018)