Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Pettson és Findus - A macskanauta (1999)

Pettson és Findus - A macskanauta (1999) - (Pettson & Findus - Katten och gubbens år)

Svéd animációs film (1999)

1.rész: Az öreg Pettson boldogan él svédországi farmján macskájával, Findusszal. Findusz nem akármilyen háziállat, hanem egy beszélő cica, aki újabb és újabb kalandokat él át gazdájával. Láthatod például, hogyan próbálja Pettson meglepni Finduszt karácsonykor, miben mesterkedik, hogy Finduszhoz ellátogasson Tomte, a skandináv mikulás, hogyan szerepelnek a horgászversenyen, és mi történik velük a kincsvadászaton.

Rendező: Albert Hanan Kaminski

Szereplők: Tommy Karlsen (Nabo gutten hangja), Kalle Lundberg (Findus hangja), Tord Peterson (Pettson hangja), Mona Seilitz (Prillan hangja), Gunnar Uddén (Gustavsson hangja)

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Műfaj: Animáció

Címkék: Pettson és Findus - A macskanauta (1999), Pettson & Findus - Katten och gubbens år, Tommy Karlsen, Kalle Lundberg, Tord Peterson, Mona Seilitz, Gunnar Uddén, Albert Hanan Kaminski

Megjelent: 1999

Kapcsolódó filmek

Silvio és a többiek

Színes, magyarul beszélő, olasz életrajzi dráma (2018)

Mirai - Lány a jövőből

Színes, magyarul beszélő, japán animációs film (2018)

Cápa kapitány

Színes, magyarul beszélő, német animációs film (2018)

Holmes és Watson

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)