Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Pulykaland

Pulykaland - (Free Birds)

Színes, magyarul beszélő, amerikai animáció vígjáték (2013)

Egy családi farm pulykái csendes, kukoricával teli életet élnek. Csak az ebédidőre és a napozásra van gondjuk a Gazda mellett, akiről meggyőződésük, hogy egy nap eljuttatja őket a Pulyka Mennyországba. Ott van viszont Reggie (Owen Wilson), a kiváló elméjű pulyka, aki a Gazda kritizálása és a földi pulykaélet iránti csekély érdeklődése miatt száműzötté válik. Reggie élete örökre megváltozik, amikor az Amerikai Egyesült Államok elnöke váratlanul meglátogatja a farmot, és Felmentett Pulykává avatja. Ezzel pedig előkelő élet jár a Dávid-táborban, igény szerint tévével és sajtos pizzával. Reggie felmentettként megtalálja saját Pulyka Paradicsomát - a helyet, ahol övé a hatalom. Egészen addig, amíg megjelenik Jake (Woody Harrelson), a Pulyka Felszabadítási Front hajthatatlan alapítója és egyetlen tagja.

Rendező: Jimmy Hayward

Szereplők: Owen Wilson (Reggie hangja), Woody Harrelson (Jake hangja), George Takei (S.T.E.V.E. hangja), Amy Poehler (Jenny hangja), Colm Meaney (Myles Standish hangja), Dan Fogler (Governor Bradford hangja), David S. Lee (A vadász hangja)

Besorolás: Hat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfajok: Animáció, Vígjáték

Címkék: Owen Wilson, Dan Fogler, Amy Poehler, Woody Harrelson, Jimmy Hayward, George Takei, Colm Meaney (Dunnigan), Pulykaland, Free Birds, David S. Lee

Megjelent: 2013

Ez a film csak Moziklub csomagban érhető el.

Kapcsolódó filmek

Lengemesék 2 - Tél a Nádtengeren

Színes, magyar animáció (2018)

Jégkorszak 4 – Vándorló kontinens

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)

Trollok

Színes, amerikai animációs vígjáték (2016)

Hozzám jössz, haver

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2017)