Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Éjjeli napfény

Éjjeli napfény - (Midnight Sun)

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus dráma (2018)

A rendkívüli szerelmi történetben a 17 éves Katie Price (Bella Thorne) extrém módon érzékeny a napfényre, nappal kényszerű szobafogságban, speciális ablakok mögé rejtőzve ábrándozik a normális életről. Éjjelente a fiatal lány átlagos tiniként éli az életét – amikor csak teheti, zenél, és a helyi állomáson gitározik az arra járóknak. Egyik este Charlie (Patrick Schwarzenegger) is felfigyel rá, akit Katie évek óta titokban csodál a szobája ablakából. A fiatalok pillanatok alatt egymásba szeretnek, és innentől kezdve minden éjszakát együtt töltenek a csillagok alatt. Katie előtt megnyílik a világ, lelkitársa oldalán végre valóra válik rég áhított álma. Ám a fiú elől eltitkolja a betegségét, amivel óriási veszélybe sodorja az életét…

Rendező: Scott Speer

Szereplők: Bella Thorne (Katie), Patrick Schwarzenegger (Charlie), Rob Riggle (Jack), Quinn Shephard (Morgan), Ken Tremblett (Mark), Tiera Skovbye (Zoe)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfajok: Dráma, Romantikus

Címkék: Sandra Bullock, Bella Thorne, Rob Riggle (O'Hare hangja), Éjjeli napfény, Midnight Sun, Patrick Schwarzenegger, Quinn Shephard, Ken Tremblett, Tiera Skovbye, Scott Speer

Megjelent: 2018

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó cikkek

Éjjeli napfény - így szeressük igazán...

TV GO | 2019. 01. 20., 11:47

Milliószor láttuk már

TV GO | 2019. 02. 13., 10:04

Kapcsolódó filmek

Eighth Grade (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai dráma (2018)

Álmaimban látni foglak

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2015)

Elizabeth

Színes, magyarul beszélő, angol filmdráma (1998)

Kuzinom, Rachel

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2017)