Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Éjjeli napfény

Éjjeli napfény - (Midnight Sun)

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus dráma (2018)

A rendkívüli szerelmi történetben a 17 éves Katie Price (Bella Thorne) extrém módon érzékeny a napfényre, nappal kényszerű szobafogságban, speciális ablakok mögé rejtőzve ábrándozik a normális életről. Éjjelente a fiatal lány átlagos tiniként éli az életét – amikor csak teheti, zenél, és a helyi állomáson gitározik az arra járóknak. Egyik este Charlie (Patrick Schwarzenegger) is felfigyel rá, akit Katie évek óta titokban csodál a szobája ablakából. A fiatalok pillanatok alatt egymásba szeretnek, és innentől kezdve minden éjszakát együtt töltenek a csillagok alatt. Katie előtt megnyílik a világ, lelkitársa oldalán végre valóra válik rég áhított álma. Ám a fiú elől eltitkolja a betegségét, amivel óriási veszélybe sodorja az életét…

Rendező: Scott Speer

Szereplők: Bella Thorne (Katie), Patrick Schwarzenegger (Charlie), Rob Riggle (Jack), Quinn Shephard (Morgan), Ken Tremblett (Mark), Tiera Skovbye (Zoe)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfajok: Dráma, Romantikus

Címkék: Sandra Bullock, Bella Thorne, Rob Riggle (O'Hare hangja), Éjjeli napfény, Midnight Sun, Patrick Schwarzenegger, Quinn Shephard, Ken Tremblett, Tiera Skovbye, Scott Speer

Megjelent: 2018

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó cikkek

Éjjeli napfény - így szeressük igazán...

TV GO | 2019. 01. 20., 11:47

Milliószor láttuk már

TV GO | 2019. 02. 13., 10:04

Kapcsolódó filmek

Blaze (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai dráma (2018)

Silvio és a többiek

Színes, magyarul beszélő, olasz életrajzi dráma (2018)

Eighth Grade (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai dráma (2018)

Elizabeth

Színes, magyarul beszélő, angol filmdráma (1998)