Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Gringo

Gringo - (Gringo)

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-kaland (2018)

A jóhiszemű és becsületes jenki, Harold Soyinka (David Oyelowo) látszólag egy zökkenőmentes üzleti útra indul Mexikóba. De ami a határon túl vár rá, az a legvadabb rémálmait is felülmúlja: hirtelen egy drogkartell és a kábítószer-ellenes ügyosztály kereszttüzében találja magát, és mire rádöbben, hogy sunyi kollégái bepalizták, a törvénytisztelő állampolgárból körözött bűnözővé válik. A világ egyik legveszélyesebb helyén mindenre elszánt gengszterek és morális dilemmával küzdő zsoldosok eszén kell túljárnia, miközben mindenki szív – így vagy úgy.

Rendező: Nash Edgerton

Szereplők: David Oyelowo (Harold Soyinka), Charlize Theron (Elaine Markinson), Joel Edgerton (Richard Rusk), Amanda Seyfried (Sunny), Thandie Newton (Bonnie Soyinka), Melonie Diaz (Mia), Sharlto Copley (Mitch Rusk)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Címkék: Thandie Newton, Charlize Theron, Amanda Seyfried, Joel Edgerton, Sharlto Copley, Get the Gringo, Gringo, Melonie Diaz, Nash Edgerton

Megjelent: 2018

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó filmek

Kalandor: Az aranyládika átka

Színes, szinkronizált, angol kalandfilm (2013)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Párizs császára

Színes, magyarul beszélő francia filmdráma (2018)

Lucy

Színes, szinkronizált, amerikai-francia akciófilm (2014)