Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Megáll az idő

Megáll az idő - (Megáll az idő)

Színes, magyar dráma (1981)

1963. Az anya egyedül neveli két fiát, apjuk 1956-ban elhagyta az országot. Dini gimnazista, Gábor az orvosira készül. Dini Szukics Magdába szerelmes és bámulja Pierre-t, aki mindent tud és mer. A fiú kezdi szennyesnek, hazugnak látni a világot. Bodor, anya élettársa arra tanítja, hogy soha ne legyen őszinte. Egy botrány miatt Pierre-t kirúgják a gimnáziumból. Lopott kocsival hárman (Dini, Magda és Pierre) elindulnak Nyugatra. A Balatontól Dini egy szerelmes együttlét után visszaindul Magdával, Pierre eltűnik a szemük elől. Néhány év múlva Dini még mindig nem tudja, mit kezdjen magával, körülötte már mindenki beilleszkedett.

Rendező: Gothár Péter

Szereplők: Znamenák István (Köves Dénes), Pauer Henrik (Köves Gábor), Sőth Sándor (Pierre), Iván Anikó (Szukics Magda), Kakassy Ági (anya), Hetényi Pál (apa), Őze Lajos (Bodor László)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: Megáll az idő, Gothár Péter, Őze Lajos, Hetényi Pál, Megáll az idő, Lajos Őze, Pauer Henrik, Sőth Sándor, Iván Anikó, Kakassy Ági

Megjelent: 1981

Ez a film csak Moziklub csomagban érhető el.

Kapcsolódó filmek

Távol a világ zajától

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol filmdráma (2015)

Ne engedj el

Színes, magyarul beszélő, brit dráma (2010)

A számolás joga

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2017)

A sebezhetetlen

Színes, magyarul beszélő, amerikai akcióthriller (2000)