Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Gengszterzsaruk

Gengszterzsaruk - (Den of Thieves)

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-kaland (2018)

Los Angelesben, a bankrablások fővárosában a bűnözőknél csak a Nagy Nick (Gerard Butler) által vezetett rendőrségi elit akciócsoport tagjai, a „Regulátorok” könyörtelenebbek. Mikor Nick megtudja, hogy a hírhedt mestertolvaj, Merrimen élete legvakmerőbb rablására készül, zsarolással ráveszi a banda leggyengébb láncszemét, hogy legyen a rendőrség besúgója. Merriman merész akciók sorozatát hajtja végre, hogy előkészítse a lehetetlent: a szigorúan őrzött Központi Bank kirablását. Elindul a versenyfutás a dörzsölt bűnözők és a még dörzsöltebb „jelvényes gengszterek” között, és senki sem válogat az eszközökben. Ám hamarosan ráébrednek, hogy még őket is átverte valaki, akire soha nem gyanakodtak volna…

Rendező: Christian Gudegast

Szereplők: Gerard Butler (Nick Flanagan), 50 Cent (Levi Enson), Pablo Schreiber (Merrimen), Sonya Balmores (Malia), O'Shea Jackson Jr. (Donnie), Maurice Compte (Benny 'Borracho' Megalon), Evan Jones (Bosco)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Címkék: Gerard Butler (Kable), 50 Cent, Pablo Schreiber (Brooster), O'Shea Jackson Jr., Evan Jones, Gengszterzsaruk, Den of Thieves, Sonya Balmores, Maurice Compte, Christian Gudegast

Megjelent: 2018

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó filmek

Kalandor: Az aranyládika átka

Színes, szinkronizált, angol kalandfilm (2013)

Godzilla

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-kalandfilm (1998)

Lucy

Színes, szinkronizált, amerikai-francia akciófilm (2014)

Feledés

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2013)