Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Rossz anyák karácsonya

Rossz anyák karácsonya - (A Bad Moms Christmas)

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2017)

Az év legvarázslatosabb ünnepén, mikor minden pillanat csupa öröm és boldogság… na, ilyenkor köthetik csak fel igazán a gatyájukat az anyukák: jön a rohangálás az ajándékok után, a dekorálás és a napokon át tartó főzés. Nem is csoda, hogy Amy (Mila Kunis), Kiki (Kristen Bell) és Carla (Kathryn Hahn) ismét fellázad. A túlhajszolt trió megint szembe megy az árral, és magasról tesz a karácsonyi hagyományokra. A szabadelvű anyák ezúttal is a kimenőre hajtanak, a lehető legkevesebb energiából akarják kihozni a leglazább, legbulisabb karácsonyi ünnepet.

Rendezők: Scott Moore, Jon Lucas

Szereplők: Mila Kunis (Amy), Kristen Bell (Kiki), Kathryn Hahn (Carla), Christine Baranski (Ruth), Susan Sarandon (Isis), Cheryl Hines (Sandy), Jay Hernandez (Jessie Harkness)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Kristen Bell, Mila Kunis, Susan Sarandon, Cheryl Hines, Kathryn Hahn (Michelle), Christine Baranski, Jay Hernandez, Scott Moore, Jon Lucas, Rossz anyák karácsonya, A Bad Moms Christmas

Megjelent: 2017

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó cikkek

Végszükség esetén betörni ˝anyut˝

TV GO | 2019. 01. 05., 10:44

Kapcsolódó filmek

Az elefánt

Színes, magyar vígjáték (1977)

Bazi nagy görög lagzi 2.

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték (2016)

Nagyfater elszabadul

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2016)

Mr. Popper pingvinjei

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)