Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Rossz anyák karácsonya

Rossz anyák karácsonya - (A Bad Moms Christmas)

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2017)

Az év legvarázslatosabb ünnepén, mikor minden pillanat csupa öröm és boldogság… na, ilyenkor köthetik csak fel igazán a gatyájukat az anyukák: jön a rohangálás az ajándékok után, a dekorálás és a napokon át tartó főzés. Nem is csoda, hogy Amy (Mila Kunis), Kiki (Kristen Bell) és Carla (Kathryn Hahn) ismét fellázad. A túlhajszolt trió megint szembe megy az árral, és magasról tesz a karácsonyi hagyományokra. A szabadelvű anyák ezúttal is a kimenőre hajtanak, a lehető legkevesebb energiából akarják kihozni a leglazább, legbulisabb karácsonyi ünnepet.

Rendezők: Scott Moore, Jon Lucas

Szereplők: Scott Moore, Kristen Bell, Susan Sarandon, Mila Kunis (Amy), Kristen Bell (Kiki), Kathryn Hahn (Carla), Christine Baranski (Ruth), Susan Sarandon (Isis), Cheryl Hines (Sandy), Jay Hernandez (Jessie Harkness)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Kristen Bell, Mila Kunis, Susan Sarandon, Cheryl Hines, Kathryn Hahn (Michelle), Christine Baranski, Jay Hernandez, Scott Moore, Jon Lucas, Rossz anyák karácsonya, A Bad Moms Christmas

Megjelent: 2017

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó cikkek

A Puerto Rico-i Magnum esete

TV GO | 2019. 04. 17., 20:05

Végszükség esetén betörni ˝anyut˝

TV GO | 2019. 01. 05., 10:44

Kapcsolódó filmek

A Főnök

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2016)

Világvége

Színes,magyarul beszélő, angol akció-vígjáték (2013)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Testcsere

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)