Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Fűrész: Újra játékban

Fűrész: Újra játékban - (Jigsaw)

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2017)

Tíz év telt el a hírhedt sorozatgyilkos, John Kramer (Tobin Bell) halála óta. A módszeres kegyetlenségéről elhíresült Fűrész azonban újra rettegésben tartja a város lakóit: sorra bukkannak fel a megkínzott holttestek, és minden jel arra mutat, hogy nem csupán egy “örököse”, hanem maga a szadista játékmester áll az esetek hátterében. Miközben a városi rendőrség elszánt nyomozást folytat az elkövető után, a kifinomult halálcsapdákban vergődő áldozatoknak dönteniük kell, hogy követik-e a titokzatos hang utasításait. És aki a kezében tartja a szálakat, nem ismer irgalmat: ha rosszul választanak, a büntetésük gyötrelmes halál.

Rendezők: Peter Spierig, Michael Spierig

Szereplők: Michael Spierig, Laura Vandervoort (Anna), Tobin Bell (John Kramer / Jigsaw), Callum Keith Rennie (Halloran nyomozó), Matt Passmore (Logan Nelson), Brittany Allen (Carly), Clé Bennett (Keith Hunt nyomozó), Paul Braunstein (Ryan)

Besorolás: Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Horror

Címkék: Callum Keith Rennie, Peter Spierig, Michael Spierig, Tobin Bell (Jigsaw / John Kramer), Fűrész: Újra játékban, Jigsaw, Matt Passmore, Brittany Allen, Clé Bennett, Paul Braunstein

Megjelent: 2017

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó cikkek

Lemerülhetne végre Jigsaw diktafonja

TV GO | 2019. 01. 15., 11:54

Kapcsolódó filmek

Amikor lehunyod a szemed

Színes, magyarul beszélő, angol horror (2018)

Sötét folyosók

Színes, magyarul beszélő amerikai-spanyol horror-dráma, fantasy (2018)

Hívatlanok 2: Éjjeli préda

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2018)

Halloween (´18)

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2018)