Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Apa

Apa - (Apa)

Színes, magyar dráma (1966)

A kis Takó Bence Budapest felszabadulásakor vesztette el édesapját. Apja kedves használati tárgyainak, órájának, orvosi táskájának, szemüvegének, bőrkabátjának felhasználásával legendát sző személye köré: hős partizánnak, az üldözötteket a kórházban bújtató ellenállónak, új altatószert feltaláló híres orvosnak látja. Sőt, egy május elsejei felvonuláson apja képét látja bele a "bölcs vezér" transzparenseibe is. Felnőtté válásában, önálló személyisége kialakításában azonban egyre nyomasztóbbá válik ez a mítosz. - A lírai, vallomásos hangvételű film az emlékezés asszociatív logikája szerint szerveződik.

Rendező: Szabó István

Szereplők: Gábor Miklós (Apa), Bálint András (Takó Bence), Erdély Dániel (A gyerek Takó), Tolnay Klár (Anya), Ráthonyi Zsuzsa (Anya fiatalon), Sólyom Katalin (Anni)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: Cápavihar, Tolnay Klári, Papa ou maman, Szabó István, Bálint András, Klári Tolnay, Erdély Dániel, Ráthonyi Zsuzsa, Sólyom Katalin

Megjelent: 1966

Ez a film csak Moziklub csomagban érhető el.

Kapcsolódó filmek

Stanfordi börtönkísérlet

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2015)

A halászkirály legendája

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasy film (1991)

Eighth Grade (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai dráma (2018)

Kuzinom, Rachel

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2017)