Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Tulipánláz

Tulipánláz - (Tulip Fever)

Angol-amerikai romantikus dráma (2017)

A 17. századi Amszterdamban az elárvult Sophiát házasságba kényszerítik egy vagyonos és befolyásos kereskedővel, ami anyagi biztonságot, de egyben boldogtalanságot is jelent a lány számára. Amikor férje portrét rendel róla, szenvedélyes viszonyba bonyolódik fiatal festőjével. Hogy elmenekülhessenek a kereskedő messzire érő kezei elől, a két szerelmes mindent kockára téve beszáll a tulipánhagyma-üzletbe, abban a reményben, hogy a megfelelő mennyiségű hagymával elég pénzre tesznek szert szabadságuk megváltásához.

Rendező: Justin Chadwick

Szereplők: Dane DeHaan (Jan Van Loos), Alicia Vikander (Sophia), Christoph Waltz (Cornelis Sandvoort), Cara Delevingne (Henrietta), Jack O'Connell (William), Tom Hollander (Dr. Sorgh), Holliday Grainger (Maria)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfajok: Dráma, Romantikus

Címkék: Justin Chadwick, Zach Galifianakis, Jack O'Connell (Calisto), Christoph Waltz, Tom Hollander, Holliday Grainger, Alicia Vikander, Tulipánláz, Tulip Fever, Justin Chadwick

Megjelent: 2017

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó filmek

Kékről álmodom

Színes, magyarul beszélő, dráma, fantasy (2017)

A számolás joga

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2017)

Csillagainkban a hiba

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus film (2014)

A sebezhetetlen

Színes, magyarul beszélő, amerikai akcióthriller (2000)