Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Tulipánláz

Tulipánláz - (Tulip Fever)

Angol-amerikai romantikus dráma (2017)

A 17. századi Amszterdamban az elárvult Sophiát házasságba kényszerítik egy vagyonos és befolyásos kereskedővel, ami anyagi biztonságot, de egyben boldogtalanságot is jelent a lány számára. Amikor férje portrét rendel róla, szenvedélyes viszonyba bonyolódik fiatal festőjével. Hogy elmenekülhessenek a kereskedő messzire érő kezei elől, a két szerelmes mindent kockára téve beszáll a tulipánhagyma-üzletbe, abban a reményben, hogy a megfelelő mennyiségű hagymával elég pénzre tesznek szert szabadságuk megváltásához.

Rendező: Justin Chadwick

Szereplők: Dane DeHaan (Jan Van Loos), Alicia Vikander (Sophia), Christoph Waltz (Cornelis Sandvoort), Cara Delevingne (Henrietta), Jack O'Connell (William), Tom Hollander (Dr. Sorgh), Holliday Grainger (Maria)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfajok: Dráma, Romantikus

Címkék: Justin Chadwick, Zach Galifianakis, Jack O'Connell (Calisto), Christoph Waltz, Tom Hollander, Holliday Grainger, Alicia Vikander, Tulipánláz, Tulip Fever, Justin Chadwick

Megjelent: 2017

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó filmek

Elizabeth

Színes, magyarul beszélő, angol filmdráma (1998)

Eighth Grade (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai dráma (2018)

Stanfordi börtönkísérlet

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2015)

Blaze (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai dráma (2018)