Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Az elefánt

Az elefánt - (Az elefánt)

Színes, magyar vígjáték (1977)

Jumbóra, a vidéki állatkert értékes elefántjára egy éjszaka ráfestik: Hüje az igazgató, az egész állatkert le van szarva. A kivonuló rendőrség a nyomozás során megállapítja, hogy a bűntényt az elefánt korábbi ápolója, Molnár bácsi követte el, aki néhány napja mondott fel, amiért áthelyezték a rovarházba. Az igazgató magas rangú külföldi vendégeket vár, akiknek szeretné megmutatni az állatkert büszkeségét, az elefántot, de semmivel sem tudják lemosni a feliratot. Molnár bácsi pedig maga sem tudja, mivel lehetne a festéket eltávolítani...

Rendező: Szalkai Sándor

Szereplők: Őze Lajos (állatkert igazgató), Páger Antal (Molnár bácsi, elefánt ápoló), Major Tamás (Négelbaum, festő), Csűrös Karola (az igazgató felesége), Kálmán György (Kapronczay), Körmendi János (rásszakértő)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Oszter Sándor (Vörös), Körmendi János (Liánó), Kálmán György, Csűrös Karola, A mancs őrjárat - Az elefántcsalád megmentése // A kutyik és a huncut cicák, Az elefánt, Szalkai Sándor, Ádám Szirtes, Szalkai Sándor

Megjelent: 1977

Kölcsönzési díj: 199 Ft

Kapcsolódó filmek

Nagyfater elszabadul

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2016)

Mr. Popper pingvinjei

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)

The New Romantic (feliratos)

Színes, feliratos, kanadai dráma (2018)

Florence - A tökéletlen hang

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol vígjáték (2015)