Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Az elefánt

Az elefánt - (Az elefánt)

Színes, magyar vígjáték (1977)

Jumbóra, a vidéki állatkert értékes elefántjára egy éjszaka ráfestik: Hüje az igazgató, az egész állatkert le van szarva. A kivonuló rendőrség a nyomozás során megállapítja, hogy a bűntényt az elefánt korábbi ápolója, Molnár bácsi követte el, aki néhány napja mondott fel, amiért áthelyezték a rovarházba. Az igazgató magas rangú külföldi vendégeket vár, akiknek szeretné megmutatni az állatkert büszkeségét, az elefántot, de semmivel sem tudják lemosni a feliratot. Molnár bácsi pedig maga sem tudja, mivel lehetne a festéket eltávolítani...

Rendező: Szalkai Sándor

Szereplők: Őze Lajos (állatkert igazgató), Páger Antal (Molnár bácsi, elefánt ápoló), Major Tamás (Négelbaum, festő), Csűrös Karola (az igazgató felesége), Kálmán György (Kapronczay), Körmendi János (rásszakértő)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Oszter Sándor (Vörös), Körmendi János (Liánó), Kálmán György, Csűrös Karola, A mancs őrjárat - Az elefántcsalád megmentése // A kutyik és a huncut cicák, Az elefánt, Szalkai Sándor, Ádám Szirtes, Szalkai Sándor

Megjelent: 1977

Kölcsönzési díj: 199 Ft

Kapcsolódó filmek

Hozzám jössz, haver

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2017)

Testcsere

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)

A Főnök

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2016)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)