Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Kraken - A mélység csápjai

Kraken - A mélység csápjai - (Kraken: Tentacles of the Deep)

Amerikai-kanadai horror (2006)

Harminc évvel ezelőtt Ray Reiter tanúja volt annak, hogy egy furcsa, polipszerű lény brutálisan megöli a szüleit a tengeren. Bosszút akar állni a furcsa lényen, ezért csatlakozik az archeológus Nicole-hoz, aki egy veszélyes mélytengeri expedícióra indul, hogy megtalálja a legendás görög opált. A mendemondák szerint ugyanaz a szörnyeteg őrzi a kincset, amely megölte Ray családját. Amikor azonban szembe kerülnek a gyilkos Krakennel, meg kell küzdeniük egy kegyetlen gengszterrel is, aki mindent elkövet azért, hogy magának szerezze meg a hőn áhított kincset.

Rendező: Takács Tibor

Szereplők: Victoria Pratt (Nicole), Charlie O'Connell (Ray), Kristi Angus (Jenny), Cory Monteith (Michael), Jack Scalia (Maxwell Odemus)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Krimi-Thriller

Címkék: Jack Scalia, Takács Tibor, Kraken - A mélység csápjai, Kraken: Tentacles of the Deep, Takács Tibor, Victoria Pratt, Kristi Angus, Cory Monteith

Megjelent: 2006

Ez a film csak Moziklub csomagban érhető el.

Kapcsolódó filmek

12 majom

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasztikus kalandfilm (1995)

Vonzások

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai thriller (2013)

A kolónia

Színes, luxemburgi-francia-német thriller (2015)

Véres kampusz

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2018)