Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Eskil és Trinidad

Eskil és Trinidad - (Eskil & Trinidad)

Svéd filmdráma (2013)

A Svédország északi részén élő 11 éves Eskil egyik városból a másikba költözik mérnök apjával, aki nem mellesleg megszállott hokirajongó. Az Eskillel egyidős srácok körében is ez a legmenőbb sport, kár, hogy a fiúnak egyáltalán nincs hozzá tehetsége, ezért aztán különösen nehezen szerez barátokat, és apjával se nagyon találja a közös hangot. Kirekesztettségében azonban végre társa lel, mikor megismerkedik Trinidaddal, a különös idős hölggyel, aki fából készült hajót épít azzal a feltett szándékkal, hogy egy nap a Karib-tenger felé veszi az irányt.

Rendező: Stephan Apelgren

Szereplők: Linus Oscarsson (Eskil), Ann Petrén (Trinidad), Torkel Petersson (Roger), Saga Midfjäll (Mirja), Iben Hjejle (Mette), Douglas Johansson (Hannu)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: Iben Hjejle, Eskil és Trinidad, Eskil & Trinidad, Ann Petrén, Torkel Petersson, Saga Midfjäll, Douglas Johansson, Stephan Apelgren

Megjelent: 2013

Ez a film csak Moziklub csomagban érhető el.

Kapcsolódó filmek

Kékről álmodom

Színes, magyarul beszélő, dráma, fantasy (2017)

Banks úr megmentése

Színes, feliratos, amerikai-angol-ausztrál filmdráma (2014)

Távol a világ zajától

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol filmdráma (2015)

A sebezhetetlen

Színes, magyarul beszélő, amerikai akcióthriller (2000)