Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Eskil és Trinidad

Eskil és Trinidad - (Eskil & Trinidad)

Svéd filmdráma (2013)

A Svédország északi részén élő 11 éves Eskil egyik városból a másikba költözik mérnök apjával, aki nem mellesleg megszállott hokirajongó. Az Eskillel egyidős srácok körében is ez a legmenőbb sport, kár, hogy a fiúnak egyáltalán nincs hozzá tehetsége, ezért aztán különösen nehezen szerez barátokat, és apjával se nagyon találja a közös hangot. Kirekesztettségében azonban végre társa lel, mikor megismerkedik Trinidaddal, a különös idős hölggyel, aki fából készült hajót épít azzal a feltett szándékkal, hogy egy nap a Karib-tenger felé veszi az irányt.

Rendező: Stephan Apelgren

Szereplők: Linus Oscarsson (Eskil), Ann Petrén (Trinidad), Torkel Petersson (Roger), Saga Midfjäll (Mirja), Iben Hjejle (Mette), Douglas Johansson (Hannu)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: Iben Hjejle, Eskil és Trinidad, Eskil & Trinidad, Ann Petrén, Torkel Petersson, Saga Midfjäll, Douglas Johansson, Stephan Apelgren

Megjelent: 2013

Ez a film csak Moziklub csomagban érhető el.

Kapcsolódó filmek

A mindenség elmélete

Színes, magyarul beszélő, angol életrajzi dráma (2014)

Álmaimban látni foglak

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2015)

Kuzinom, Rachel

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2017)

Elizabeth

Színes, magyarul beszélő, angol filmdráma (1998)