Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Jégkorszak 3 – A dinók hajnala

Jégkorszak 3 – A dinók hajnala - (Ice Age: Dawn Of The Dinosaurs)

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2007)

Újra együtt a nagy csapat. Manny, a mamut végre elszánta magát a családalapításra, most a nejével, Ellie-vel várják a trónörökös érkezését. Diego, az öregedő félben lévő kardfogú tigris viszont még mindig jobban szeret egyedül vadászni. Az ügyefogyott lajhárban, Sidben is feltörtek az apai érzések, a maga sajátos módján néhány dínótojás elcsenésével és keltetésével éli ki azt. Sajnos ezzel veszélybe sodorja a kis csapatot, hiszen a dínó mama nem hagyja annyiban a dolgot. Miközben megpróbálják kirángatni Sidet a bajból, még nagyobba kerülnek, a földalatti világba, ahol még mindig a dinoszauruszok uralkodnak.

Rendező: Carlos Saldanha

Szereplők: Ray Romano (Manny hangja), Denis Leary (Diego hangja), John Leguizamo (Sid hangja), Queen Latifah (Ellie hangja), Seann William Scott (Crash hangja), Josh Peck (Eddie hangja), Simon Pegg (Buck hangja)

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Műfaj: Animáció

Címkék: Simon Pegg (Nicholas Angel), John Leguizamo (Santiago), Denis Leary (Stacy kapitány), Seann William Scott, Josh Peck, Carlos Saldanha, Ray Romano, Jégkorszak 3 – A dinók hajnala, Ice Age: Dawn Of The Dinosaurs, Carlos Saldanha

Megjelent: 2007

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Cápa kapitány

Színes, magyarul beszélő, német animációs film (2018)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Mirai - Lány a jövőből (feliratos)

Színes, feliratos, japán animációs film (2018)

Szindbád - A hét tenger legendája

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2003)