Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Távol a világ zajától

Távol a világ zajától - (Far from the Madding Crowd)

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol filmdráma (2015)

Batsheba (Carey Mulligan) független, erős, önfejű és nagyon szép. Nem csoda, hogy aki látja, beleszeret. És az sem csoda, hogy ő maga nem tud választani az érte versengő férfiak között. Először Gabrielt (Matthias Schoenaerts), a birkapásztort bűvöli el, és bár kölcsönösnek tűnik köztük a vonzalom, a nő nemet mond a házassági ajánlatra. De szerelmével üldözi őt a környék legjobb módú agglegénye, Boldwood is (Michael Sheen). A legvonzóbbnak pedig egy katona, Troy őrmester (Tom Sturridge) tűnik. A választás nehéz: sok megpróbáltatás és öröm; vonzódás, hazugság, féltékenység kell hozzá, hogy Batsheba rájöjjön, ki az, akire igazán szüksége van.

Rendező: Thomas Vinterberg

Szereplők: Carey Mulligan (Bathsheba Everdene), Matthias Schoenaerts (Gabriel Oak), Michael Sheen (William Boldwood), Tom Sturridge (Troy), Juno Temple (Fanny Robin), Jessica Barden (Liddy), Hall (Joseph Poorgrass)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: Michael Sheen, Marshall Bell (Donavon), Carey Mulligan, Jessica Barden, Thomas Vinterberg, Távol a világ zajától, Far from the Madding Crowd, Thomas Vinterberg, Tom Sturridge, Matthias Schoenaerts

Megjelent: 2015

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

A számolás joga

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2017)

Kékről álmodom

Színes, magyarul beszélő, dráma, fantasy (2017)

Távol a világ zajától

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol filmdráma (2015)

Csillagainkban a hiba

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus film (2014)