Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Mr. Popper pingvinjei

Mr. Popper pingvinjei - (Mr. Popper´s Penguins)

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)

Tom Popper elfoglalt üzletember. Életét, mindennapjait a munka, értekezletek, határidők, bevételi kimutatások teszik ki. Emellett nem jut ideje a családjára. Egy napon meglepődve értesül arról, hogy egy pingvint örököl. Félreértés folytán a frakkos csapat hamarosan hat főre bővül. A csámpás jövevények alaposan felforgatják Mr. Popper addigi megszokott életét. A legérdekesebb az, hogy a kezdeti rosszallás után az üzletember egyre jobban élvezi a különös helyzetet és a vendégei társaságát, akik mellett újra megtanul szeretni, a családjával törődni.

Rendező: Mark Waters

Szereplők: Jim Carrey (Tom Popper), Angela Lansbury (Mrs. Van Gundy), Carla Gugino (Amanda), Madeline Carroll (Janie Popper), Maxwell Perry Cotton (Billy), James Tupper (Rick), Philip Baker Hall (Franklin)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Mark Waters, Philip Baker Hall (Dr. Bowman), Madeline Carroll, Carla Gugino, James Tupper, Angela Lansbury, Carrey Jim, Mr. Popper pingvinjei, Mr. Popper´s Penguins, Maxwell Perry Cotton

Megjelent: 2011

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Holmes és Watson

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)

Testcsere

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)

Paul

Színes, szinkronizált, spanyol-francia-angol-amerikai sci-fi vígjáték (2011)

Koszorúslányok

Színes, szinkronizált, amerikai vígjáték (2011)