Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A fantasztikus Róka úr

A fantasztikus Róka úr - (Fantastic Mr. Fox)

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2007)

Róka úr valaha a legjobb ravaszdi volt a környéken. Ám tizenkét esztendeje boldog, csendes családi életet él. Köszönhetően a rámenős rókaasszonyságnak, akinek megfogadta, hogy messze elkerüli a tyúkketreceket. Mi tagadás, Róka úr élvezi a vidéki életet, a nagy házat, a kölyöknevelést. Ám amikor lehetőség nyílik egy utolsó nagy rablásra, a tisztes családapából előtör a régi szenvedély. A gazdák persze rossz néven veszik, hogy kifosztották őket, és rókavérre szomjaznak. Az állatok azonban összefognak Róka úrral, és együtt veszik fel a harcot az őket kifüstölni szándékozó gazdák ellen.

Rendező: Wes Anderson

Szereplők: George Clooney (Róka úr hangja), Meryl Streep (Mrs. Fox hangja), Jason Schwartzman (Ash hangja), Bill Murray (Badger hangja), Wallace Wolodarsky (Kylie hangja), Michael Gambon (Franklin Bean hangja), Willem Dafoe (Rat hangja)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Animáció

Címkék: Meryl Streep, George Clooney, Bill Murray, Willem Dafoe (Wyatt Porter), Wes Anderson, Michael Gambon, Williem Dafoe, A fantasztikus Róka úr, Fantastic Mr. Fox, Wes Anderson

Megjelent: 2007

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Mirai - Lány a jövőből (feliratos)

Színes, feliratos, japán animációs film (2018)

Mirai - Lány a jövőből

Színes, magyarul beszélő, japán animációs film (2018)

Csingiling - A szárnyak titka

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2012)

Csingiling

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2008)