Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Alfa

Alfa - (Alpha)

Színes, magyarul beszélő amerikai akciófilm - (2018)

Húszezer évvel ezelőtt az élet bizonytalan volt és átmeneti. Az ősember törzsekben élt, vadászott, tüzet rakott, és az égiekben bízott. Keda fiatal még. Először indul a törzs férfijaival vadászatra, ám egy bölény fölökleli, és egy szakadékba taszítja: társai azt hiszik, meghalt, és magára hagyják. De ő él és élni akar. Az ellenséges világban, a vadonon keresztül elindul hazafelé. Út közben társa is akad: egy sebesült farkas szegődik mellé. A két fáradt, beteg, kiszolgáltatott lény különös barátságot köt, és egyre jobban ragaszkodnak egymáshoz.

Rendező: Albert Hughes

Szereplők: Kodi Smit-McPhee (Keda), Leonor Varela (Shaman), Natassia Malthe (Rho), Jóhannes Haukur Jóhannesson (Tau), Jens Hultén (Xi), Marcin Kowalczyk (Sigma), Mercedes de la Zerda (Nu)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfajok: Akció-Kaland, Dráma

Címkék: Leonor Varela, Jens Hultén (Gäddan), Alpha and Omega, Natassia Malthe, Albert Hughes, Alfa, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Marcin Kowalczyk, Mercedes de la Zerda

Megjelent: 2018

Kapcsolódó filmek

Lucy

Színes, szinkronizált, amerikai-francia akciófilm (2014)

Riddick - A sötétség krónikája

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2004)

Peppermint: A bosszú angyala

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-kaland (2018)

Feledés

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2013)