Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Barátom, Bonca

Barátom, Bonca - (Barátom, Bonca)

Színes, magyar, ifjúsági film (1975)

Bence, a Nagy Vadász, a parkban találkozik "Mr. Doolittle"-lal, egy hozzá hasonló korú kisfiúval. Első pillanattól kezdve megértik egymást, és nagy terveket kovácsolnak együtt. Közbejön azonban néhány esős nap, s amikor Bence ismét lemegy a parkba, nem találja újdonsült barátját. De még a nevét sem tudja, csak elnevezi Boncának. Később már maga is elhiszi, hogy a Boncák között megtalálja barátját. Különböző Boncákkal ismerkedik meg, s közben kialakul a "boncaság" fogalma is, ami tulajdonképpen a gyermeki tisztaság, fantázia, játékosság megőrzését jelenti a felnőtt korban.

Rendező: Katkics Ilona

Szereplők: Katkics Ilona, Berkes Gábor, Berkes Gábor (Mr. Doolittle), Bujtor István (Festő), Kovács Krisztián (Bence, avagy a Nagy Vadász), Páger Antal (Madaras Bonca), Györffy György (Elfoglalt Bonca), Kőmíves Sándor (Faesztergályos Bonca), Patkós Irma (Öregasszony Bonca), Csikós Mari (Bence mamája)

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Műfaj: Magyar TV sorozatok

Címkék: Kőmíves Sándor, Bujtor István, Páger Antal, Kovács Krisztián, Györffy György, Katkics Ilona, Berkes Gábor, Patkós Irma, Csikós Mari, Barátom, Bonca

Megjelent: 1975

Kölcsönzési díj: 199 Ft

Kapcsolódó filmek

Tavasz, nyár, ősz

Színes, magyar tévéfilm (2006)

A harmadik testőr

Színes, magyar tévéjáték (1995)

A Hanákné ügy

Fekete-fehér, magyar tévéjáték (1969)

Francia négyes

Színes, magyar tévéfilm (1983)