Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Apróláb

Apróláb - (Smallfoot)

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

A jetik békésen élnek biztonságos, tágas, vidám világukban. Az általános boldogságra csupán egyvalami vet árnyat: azok a titokzatos lábnyomok, amelyek egy ismeretlen, titokzatos lénytől származnak. Ám egy jeti úgy gondolja, tudja a megoldást. Ötlete bátor és furcsa, meglepő és szeszélyes: azt állítja, a titokzatos lény egy addig ismeretlen, kislábú fajtól származik, amely rejtőzködő életét él, nehéz megtalálni, de talán érdemes. És elindul, hogy felkutassa az ismeretlen fajt...

Rendezők: Karey Kirkpatrick, Jason Reisig

Szereplők: Zendaya (Meechee (hang), Channing Tatum (Migo (hang), Gina Rodriguez (Kolka (hang), James Corden (Percy (hang), Yara Shahidi (Brenda (hang), LeBron James (Gwangi (hang), Jimmy Tatro (Thorp (hang)

Besorolás: Hat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Animáció

Címkék: Channing Tatum, Yara Shahidi, James Corden, Zendaya Coleman, Gina Rodriguez, Apróláb, egy egészen apró, de annál kellemesebb meglepetés , Smallfoot, LeBron James, Jimmy Tatro, Karey Kirkpatrick, Jason Reisig

Megjelent: 2018

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Lengemesék 2 - Tél a Nádtengeren

Színes, magyar animáció (2018)

Szindbád - A hét tenger legendája

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2003)

Csingiling - A szárnyak titka

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2012)

Cápa kapitány

Színes, magyarul beszélő, német animációs film (2018)