Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Kékről álmodom

Kékről álmodom - (Blue My Mind)

Színes, magyarul beszélő, dráma, fantasy (2017)

A tizenöt éves Mia mindig is úgy érezte, édesapja és édesanyja nem a vér szerinti szülei, és valamit eltitkolnak előle. A család költözése után a fiatal lány igyekszik beilleszkedni új osztályába, ám környezete cseppet sem könnyíti meg a dolgát. Mint a legtöbb tinédzser, Mia is változásokat fedez fel a testén, ám ezek egészen másmilyenek, mint a vele egykorú lányoké. Kezdetben próbál tudomást sem venni ezekről, ám idővel egyre rémisztőbbé válik ez a fajta átalakulás.

Rendező: Lisa Ivana Brühlmann

Szereplők: Luna Wedler (Mia), Pastelle Holthuizen (Gianna), Regula Grauwiller (Gabriela), Georg Scharegg (Michael), Lou Haltinner (Nelly), Yael Meier (Vivi), David Oberholzer (Roberto)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: Kékről álmodom, Blue My Mind, Lisa Ivana Brühlmann, Luna Wedler, Regula Grauwiller, Georg Scharegg, Lou Haltinner, Yael Meier, David Oberholzer, Lisa Ivana Brühlmann

Megjelent: 2017

Ez a film csak Moziklub csomagban érhető el.

Kapcsolódó filmek

Eighth Grade (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai dráma (2018)

Stanfordi börtönkísérlet

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2015)

Kuzinom, Rachel

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2017)

Elizabeth

Színes, magyarul beszélő, angol filmdráma (1998)