Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Az apáca

Az apáca - (The Nun)

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2018)

A démonok köztünk vannak – van, akinek egy életen át sikerül elkerülnie őket, és van, akinek az a foglalkozása, hogy szembenézzen velük. 1952-ben a napfényes Rómából kis küldöttség érkezik egy isten háta mögötti fogarasföldi kolostorba. Borzasztó dolgok történtek a szomorú falak között, a klastrom mindig félhomályos, mindig hideg és barátságtalan folyosóin, és a jövevények (egy apáca, egy szerzetes és egy novícius) bízik benne, hogy hamar kiderítik, ki állhat a háttérben, és hazatérhetnek biztonságos, napfényes világukba. Valami rosszra készültek, de nem ennyire rosszra. Amivel itt találkoznak, az olyan ősi és olyan gonosz, hogy talán még a hit ereje sem elég rá, hogy megóvja őket. Valak ő, az apáca képében megtestesülő démon, a sátán küldötte.

Rendező: Corin Hardy

Szereplők: Bonnie Aarons (Demon Nun), Taissa Farmiga (Irene nővér), Charlotte Hope (Victoria nővér), Demián Bichir (Burke atya), Bordán Lili (Marta), Ingrid Bisu (Oana nővér), Jonny Coyne (Gregoro)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Horror

Címkék: Bordán Lili, Az apáca (feliratos), Demian Bichir, Taissa Farmiga, Charlotte Hope, The Nun, Bonnie Aarons, Ingrid Bisu, Jonny Coyne, Corin Hardy

Megjelent: 2018

Kapcsolódó cikkek

A fityulát öltött gonosz

TV GO | 2019. 01. 21., 17:01

Kapcsolódó filmek

Horror Park

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2018)

Amikor lehunyod a szemed

Színes, magyarul beszélő, angol horror (2018)

A ház, amit Jack épített

Színes, magyarul beszélő, német dráma (2018)

A fiú

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2016)