Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A bennfentes

A bennfentes - (The Insider)

Színes, magyarul beszélő, amerikai filmdráma (1999)

Jeffrey Wigand (Russell Crow) kutatási és fejlesztési vezetőként dolgozik az egyik legnagyobb dohányipari cégnél. Mikor a vezetés olyan kísérletekbe kezd, amely a nikotinfüggés felgyorsítását célozza, Wigand tiltakozik, amiért kirúgják. Mivel elismert tudósnak és abszolút bennfentesnek számít, tanúvallomása felbecsülhetetlen jelentőséggel bír az évszázad legnagyobb perében, amit a dohánygyárak ellen indítottak. Lowell Bergman (Al Pacino) dörzsölt tévés riporternek sikerül rávennie a megtört embert, hogy álljon a nyilvánosság elé, a dohánygyárak könyörtelen támadására azonban már nem tudja felkészíteni.

Rendező: Michael Mann

Szereplők: Russell Crowe (Jeffrey Wigand), Al Pacino (Lowell Bergman), Christopher Plummer (Mike Wallace), Diane Venora (Liane Wigand), Philip Baker Hall (Don Hewitt), Lindsay Crouse (Sharon), Debi Mazar (Debbie De Luca)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Krimi-Thriller

Címkék: Christopher Plummer, Al Pacino, Philip Baker Hall (Dr. Bowman), Debi Mazar, The Insider´s Guide To The Royal Court, Michael Mann, A bennfentes, Michael Mann, Diane Venora, Lindsay Crouse

Megjelent: 1999

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

12 majom

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasztikus kalandfilm (1995)

A gyilkos bennem él

Színes, szinkronizált, amerikai thriller (2010)

Azonosság

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2003)

Ruben Brandt, a gyűjtő

Színes, magyar thriller (2018)