Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Bosszúállók

Bosszúállók - (The Avengers)

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasztikus akciófilm (2012)

Váratlan ellenfél tűnik fel a színen, aki minden eddiginél nagyobb veszélyt jelent a Földre, ezért Nick Fury (Samuel L. Jackson), a SHIELD névre hallgató nemzetközi békefenntartó ügynökség vezetője azon kapja magát, hogy sürgősen szüksége van egy csapatra, amely visszarántja a bolygót a katasztrófa széléről. Kezdetét veszi a földkörüli toborzás, melynek során kizárólag szuperhősöket keresnek. - A filmben olyan szupercsapat áll össze, amilyet korábban soha nem láthattunk együtt mozivásznon: a Vasember, A hihetetlen Hulk, a Vasember 2, az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló és a Thor hősei fognak össze a Föld megmentéséért.

Rendező: Joss Whedon

Szereplők: Robert Downey Jr. (Tony Stark/Vasember), Chris Evans (Steve Rogers/Amerika Kapitány), Mark Ruffalo (Bruce Banner/Hulk), Chris Hemsworth (Thor), Samuel L. Jackson (Nick Fury), Scarlett Johansson (Natasha Romanoff/Fekete Özvegy), Jeremy Renner (Clint Barton/Sólyomszem)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Címkék: Samuel L. Jackson (Sudár hangja), Samuel L. Jackson, Jeremy Renner (Carmine Polito), Scarlett Johansson, Johansson Scarlett, Joss Whedon, Bosszúállók: Végtelen háború, Robert Downey Jr., The Avengers

Megjelent: 2012

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Hamarosan érkezik a Marvel nagy csatája

TV GO | 2019. 04. 03., 14:00

Szuperhőscunami a TV GO-n!

TV GO | 2019. 03. 09., 20:41

Jöhet az első meleg szuperhős Marvelékhez

TV GO | 2019. 04. 02., 13:25

Kapcsolódó filmek

Riddick - A sötétség krónikája

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2004)

Jumanji

Színes, magyarul beszélő, amerikai kalandfilm (1995)

Peppermint: A bosszú angyala

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-kaland (2018)

Godzilla

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-kalandfilm (1998)