Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Örökség (feliratos)

Örökség (feliratos) - (Hereditary)

Színes, feliratos, amerikai horror (2018)

Miután Ellen, a Graham család nagymamája meghal, lánya egyre több megmagyarázhatatlan eseménnyel szembesül anyja múltjából. Minél többet fedeznek fel az elhunyt asszony életéből, annál baljósabb változások következnek be a család élő tagjainak életében. Ari Aster első nagyjátékfilmje egy család szétesésének mesterien bemutatott, lidércnyomásos látomása, bővelkedik hátborzongató jelenetekben. A családi gyász baljós, mélyen nyugtalanító események elindítója. És mi lehet a vérfagyasztó örökség?

Rendező: Ari Aster

Szereplők: Toni Collette (Annie Graham), Gabriel Byrne (Steve Graham), Alex Wolff (Peter Graham), Milly Shapiro (Charlie Graham), Ann Dowd (Joan), Mallory Bechtel (Bridget), Zachary Arthur (spanyol fiú)

Besorolás: Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Horror

Címkék: Gabriel Byrne (Victor Dashkov), Toni Collette , Ann Dowd, Alex Wolff (Bennett), Örökség (feliratos), Hereditary, Milly Shapiro, Mallory Bechtel, Zachary Arthur, Ari Aster

Megjelent: 2018

Kapcsolódó cikkek

Az idei Oscar nagy mellőzöttjei

TV GO | 2019. 02. 12., 13:03

Kapcsolódó filmek

Hívatlanok 2: Éjjeli préda

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2018)

A ház, amit Jack épített

Színes, magyarul beszélő, német dráma (2018)

Horror Park

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2018)

Amikor lehunyod a szemed

Színes, magyarul beszélő, angol horror (2018)