Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Lopott idő (feliratos)

Lopott idő (feliratos) - (In Time)

Színes, feliratos, amerikai sci-fi akciófilm (2011)

A nem is olyan távoli jövőben a születésekor mindenkinek a karjába beépítenek egy órát. Ahhoz, hogy valaki huszonöt éves koron túl is éljen, időre van szüksége. A gazdagok megvásárolják az időt, míg a gettóban kétségbeesett harc folyik a minden egyes percért. A gettólakó Will Salas megmenti egy időmilliomos életét, aki cserébe rengeteg időt ad neki. Mindez felkelti az Időrendészek figyelmét, és gyilkossággal gyanúsítják. Will menekülés közben túszul ejti a fiatal, gazdag lányt. Egyik percről a másikra élnek, és egymásba szeretnek.

Rendező: Andrew Niccol

Szereplők: Justin Timberlake (Will Salas), Cillian Murphy (Raymond Leon), Olivia Wilde (Rachel Salas), Amanda Seyfried (Sylvia Weis), Alex Pettyfer (Fortis), Matthew Bomer (Henry), Johnny Galecki (Borel)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Címkék: Olivia Wilde, Justin Timberlake, Alex Pettyfer (David Axelrod), JLA Adventures: Trapped in Time, Amanda Seyfried, Johnny Galecki, Andrew Niccol, Lopott idő (feliratos), Andrew Niccol, Matthew Bomer

Megjelent: 2011

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Godzilla

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-kalandfilm (1998)

Lucy

Színes, szinkronizált, amerikai-francia akciófilm (2014)

Párizs császára

Színes, magyarul beszélő francia filmdráma (2018)

Kalandor: Az aranyládika átka

Színes, szinkronizált, angol kalandfilm (2013)