Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Davy Crockett, a vadnyugat királya

Davy Crockett, a vadnyugat királya - (Davy Crockett, King Of The Wild Frontier)

Színes, magyarul beszélő, amerikai western (1955)

Sosem létezett Amerikában Davy Crocketthez fogható népi hős, ami számunkra is nyilvánvalóvá válik, ha végignézzük, miként teper le egy aligátort, küzd meg az indián törzsfőnökkel tomahawk-párbajban és harcol a szabadságért az Alamónál. Davy Crockett története a dráma, a humor és a kalandok szórakoztató elegye, amely a vadnyugat színes világának életét mutatja be.

Rendező: Norman Foster

Szereplők: Thomas Blackburn, Fess Parker (Davy Crockett), Buddy Ebsen (George Russel), Basil Ruysdael (President Andrew Jackson), Hans Conried (Thimblerig), William Bakewell (Maj. Tobias Norto), Kenneth Tobey (Col. Jim Bowie), Pat Hogan (Chief Red Stick)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Címkék: Thomas W. Blackburn, Buddy Ebsen , Kenneth Tobey, Davy Crockett, a vadnyugat királya, Davy Crockett, King Of The Wild Frontier, Basil Ruysdael, Hans Conried, William Bakewell, Pat Hogan, Norman Foster

Megjelent: 1955

Kapcsolódó filmek

Az Úr hangja

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2018)

Mirai - Lány a jövőből

Színes, magyarul beszélő, japán animációs film (2018)

Mirai - Lány a jövőből (feliratos)

Színes, feliratos, japán animációs film (2018)

Silvio és a többiek

Színes, magyarul beszélő, olasz életrajzi dráma (2018)