Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A család barátja

A család barátja - (A Friend of the Family)

Kanadai filmdráma (2005)

Miután hajszál híján múlt, hogy ismeretlen támadók megerőszakolják, Alison Shaw, a festőművész férjével, Darrinnel együtt Torontóból egy ontariói kisvárosba költözik. A helybéliek örömmel fogadják a párost, különösen a régiségekkel kereskedő David Snow (Kim Coates, Kemény motorosok), aki munkát ajánl Darrinnek, Alisonnak pedig a lehetőséget, hogy műveit kiállítsa egy galériában. A nőnek azonban valami nem tetszik új barátjukban, és egyre inkább meggyőződésévé válik, hogy David Snow lehet az a sorozatgyilkos, aki több nő haláláért felel.

Rendező: Stuart Gillard

Szereplők: Eric Johnson (Darris Shaw), Laura Harris (Alison Shaw), Kim Coates (David Snow), Sabrina Grdevich (Heidi), Greg Lawson (Milt Mooney rendőrparancsnok), Shaun Johnston (Coleridge), David Lereaney (Dr. Gordean)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Krimi-Thriller

Címkék: Kim Coates, Eric Johnson, Shaun Johnston, A család barátja, A Friend of the Family, Stuart Gillard, Laura Harris, Sabrina Grdevich, Greg Lawson, David Lereaney

Megjelent: 2005

Ez a film csak Moziklub csomagban érhető el.

Kapcsolódó filmek

A kolónia

Színes, luxemburgi-francia-német thriller (2015)

Ruben Brandt, a gyűjtő

Színes, magyar thriller (2018)

Véres kampusz

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2018)

Egy kis szívesség

Színes, magyarul beszélő, amerikai krimi-thriller (2018)