Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Lányom, Anne Frank

Lányom, Anne Frank - (My Daughter, Anne Frank)

Amszterdam, (2015)

Amszterdam, 1945: Otto Frank visszatért Auschwitzból. Ő túlélte a holokausztot, de szeretett felesége, Edith és két lánya, Margot és Anne odavesztek. Otto Frank titkárnője megőrizte Anne naplóját, feljegyzéseit és teleírt lapok gazdag tárházát, amelyeken Anne beszámol a nehéz időkről, melyek szinte lehetetlenné tették a zsidók életét Amszterdamban és világszerte. Anne írásain át Otto megtudja, hogyan látta lánya valójában a hátsó traktusban megélt mindennapjaikat, gyakran milyen magányosnak érezte magát, és hogy folyamatosan félt attól, hogy felfedezik őket. A napló kiadásra előkészítése során Otto ráébred, milyen keveset is tudott a lányáról. A drámai jelenetek, a dokumentumok és archív anyagok, valamint az Anne társaival készített új, meglepő interjúk feltárják a nézők előtt Anne világát és történetét: megtapasztaljuk a napló szavaiba beleivódott félelmet, álmokat, szeretetet és vágyakozást, Anne elképzelését egy lehetséges jövőről és a valóságot: a hirtelen véget.

Szereplő: André Hennicke

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Megjelent: 2015

Kapcsolódó filmek

Holmes és Watson

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)

Cápa kapitány

Színes, magyarul beszélő, német animációs film (2018)

Blaze (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai dráma (2018)

Mirai - Lány a jövőből

Színes, magyarul beszélő, japán animációs film (2018)