Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Képszakadás

Képszakadás - (21 and Over)

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2013)

A "Másnaposok" íróinak új vígjátéka egy nagy döntés előtt álló 21 éves srácról. A főiskolás Jeff Chang mindig azt tette, ami a kötelessége volt, amit elvártak tőle. Ám amikor megjelenik a két legjobb barátja, hogy elvigyék megünnepelni a 21. születésnapját, Jeff úgy dönt, hogy ezen az éjszakán megtesz mindent, amit eddig nem tehetett, még akkor is, ha másnap reggel felvételije lesz az orvosi egyetemre. Egy fergeteges vígjáték három barátról, egy éjszakáról, hibákról, megaláztatásról, na és egy elég rosszul sikerült beavatási szertartásról.

Rendezők: Scott Moore, Jon Lucas

Szereplők: Justin Chon (Jeff Chang), Miles Teller (Miller), Skylar Astin (Casey), François Chau (Dr. Chang), Sarah Wright (Nicole), Jonathan Keltz (Randy), Daniel Booko (Julian)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Miles Teller (Jason), Sarah Wright, Skylar Astin, Francois Chau, Daniel Booko, Scott Moore, Jon Lucas, Képszakadás, 21 and Over, Jonathan Keltz

Megjelent: 2013

Ez a film csak Moziklub csomagban érhető el.

Kapcsolódó filmek

Testcsere

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)

Holmes és Watson

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)

Trollok

Színes, amerikai animációs vígjáték (2016)

Világvége

Színes,magyarul beszélő, angol akció-vígjáték (2013)