Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A mogyoró-meló 2

A mogyoró-meló 2 - (The Nut Job 2: Nutty by Nature)

Színes, magyarul beszélő, amerikai animáció (2017)

Grimbusz és barátai, Haver, Andie és Bizsu élnek, mint hal a vízben, jobban mondva, mint rágcsáló a mogyiboltban. Ám az idilli állapotnak egyszeriben vége szakad, amikor imádott éléskamrájuk a levegőbe repül. Fedél nélkül maradni még egy mókusnak is kemény dió, szerencsére azonban az árnyas Szabadság parkban hőseink hamarosan régi-új otthonra lelnek. Csak egy a bökkenő: a város pénzéhes polgármestere nagy profit reményében vidámparkot készül építeni, éppen ott, ahol Grimbuszék vertek tanyát. A rágcsálóbagázsnak nincs más választása, mint összefogni a park többi állatával, és szembeszállni a polgármesterrel, a lányával és egy őrült sintérrel, hogy megmenthessék Mogyorországot.

Rendező: Callan Brunker

Szereplők: Will Arnett (Grimbusz hangja), Katherine Heigl (Andie hangja), Maya Rudolph (Bizsu hangja), Jeff Dunham (Vakond hangja), Bobby Moynihan (Polgármester hangja), Jackie Chan (Mr. Feng hangja), Isabela Moner (Heather hangja)

Besorolás: Hat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Animáció

Címkék: Katherine Heigl, Jackie Chan, Will Arnett (Batman hangja), Bobby Moynihan (Aleksy), Maya Rudolph (Bizsu hangja), Jeff Dunham (Vakond hangja), Callan Brunker, Isabela Moner, A mogyoró-meló 2, The Nut Job 2: Nutty by Nature

Megjelent: 2017

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó filmek

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Mirai - Lány a jövőből

Színes, magyarul beszélő, japán animációs film (2018)

Mirai - Lány a jövőből (feliratos)

Színes, feliratos, japán animációs film (2018)

Cápa kapitány

Színes, magyarul beszélő, német animációs film (2018)