Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

My Little Pony: A film

My Little Pony: A film - (My Little Pony: The Movie)

Színes, magyarul beszélő, amerikai animáció (2017)

Létezik egy varázslatos birodalom, Equestria, ahol a színes kis pónik boldogan tengetik az életüket. Itt laknak a jó barátok: a csodálatos és nagyon okos unikornis, Twilight Sparkle, a legtalálékonyabb farmerlány, Applejack, a szivárvány sörényű pegazus, Rainbow Dash, a csacska és mindig mókára kész póni, Pinkie Pie, a kedves és őszinte, Fluttershy, és a divatban nagyon járatos Rarity. Ám egy nap a gonosz és vasöklű uralkodó, Storm király szemet vet a kis pónik hazájára, akik összefognak és útra kelnek a védelmet nyújtó városka, Ponyville határain túlra. Felejthetetlen utazás veszi kezdetét, miközben új barátokat ismernek meg, veszélyes kalandokba bonyolódnak, és a barátság csodálatos erejét bevetve próbálják megmenteni otthonukat.

Rendező: Jayson Thiessen

Szereplők: Emily Blunt (Tempest Shadow), Zoe Saldana (Celaeno kapitány), Michael Pena (Grubber), Liev Schreiber (Storm király), Kristin Chenoweth (Skystar hercegnő), Tara Strong (Twilight Sparkle), Tabitha St. Germain (Rarity)

Besorolás: Hat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Animáció

Címkék: Kristin Chenoweth, Zoe Saldana, Liev Schreiber (Ned), Michael Pena, Tabitha St. Germain, Tara Strong, Jayson Thiessen, My Little Pony: A film, My Little Pony: The Movie

Megjelent: 2017

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Csingiling

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2008)

Paprika

Színes, magyarul beszélő, japán animációs film (2006)

Mirai - Lány a jövőből

Színes, magyarul beszélő, japán animációs film (2018)

Cápa kapitány

Színes, magyarul beszélő, német animációs film (2018)