Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Venom

Venom - (Venom)

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-kaland (2018)

Az űrből jön, és csak akkor létezik, ha egy másik lényen élősködhet. Gazdateste Eddie Brock fotós, de ő maga hidegfejű szadista, aki a világ létét fenyegeti, ám néha mégis kiáll az ártatlanokért. Pókember egyik különleges erejű, veszélyes és kiismerhetetlen ellenfele maga sem tudja, hogy a fény vagy a sötétség oldalán áll-e: különleges betegsége (mely egyben az emberek fölé emeli) néha a jók, néha a gonoszak közé sodorja. Abban az egész Univerzumot megrázó csatában, amely most vár rá, a jóságára és a gonoszságára is szüksége van.

Rendező: Ruben Fleischer

Szereplők: Tom Hardy (Eddie Brock / Venom), Michelle Williams (Anne Weying), Riz Ahmed (Dr. Carlton Drake), Michelle Lee (Donna Diego), Sope Aluko (Dr. Rosie Collins), Scott Haze (Roland Treece)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Címkék: Tom Hardy, Ruben Fleischer, Riz Ahmed (Nazrul Sharma), Scott Haze, A Venom már több pénzt hozott, mint a Wonder Woman, Venom, Ruben Fleischer, Michelle Lee, Sope Aluko

Megjelent: 2018

Kapcsolódó cikkek

Tom Hardy már a TV GO-n venomkodik!

TV GO | 2019. 02. 05., 14:03

Kapcsolódó filmek

Peppermint: A bosszú angyala

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-kaland (2018)

Godzilla

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-kalandfilm (1998)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Párizs császára

Színes, magyarul beszélő francia filmdráma (2018)