Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Sodródás

Sodródás - (Adrift)

Színes, magyarul beszélp, amerikai akció-kaland (2018)

A vagány és talpraesett Tamit (Shailene Woodley) kalandvágya a festői Tahitire csábítja, ahol megismerkedik a szenvedélyes vitorlázóval, Richarddal (Sam Claflin). A két szabad szellem egymásba szeret, és együtt vágnak neki a végtelen Csendes-óceánnak, hogy eljuttassanak egy hajót Kaliforniába. Nem is sejtik, hogy minden idők egyik legpusztítóbb hurrikánja felé tartanak, amely hamarosan irtózatos erővel csap le rájuk. Amikor Tami magához tér, a hajót romokban, Richardot pedig súlyos állapotban találja. A semmi közepén, egyes-egyedül önmagára utalva a fiatal nőnek minden bátorságára és lelkierejére szüksége van, hogy életben maradjon és megmenthesse a férfit, akit szeret.

Rendezők: Baltasar Kormákur, Kosztola Tibor

Szereplők: Shailene Woodley (Tami Oldham), Sam Claflin (Richard Sharp), Jeffrey Thomas (Peter), Elizabeth Hawthorne (Christine), Grace Palmer (Deb), Kael Damlamian (Smiley), Luna Campbell (Tahitian Paddler)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Címkék: Sam Claflin (Philip), Open Water 2: Adrift, Baltasar Kormákur, Sodródás, Elizabeth Hawthorne, Jeffrey Thomas, Grace Palmer, Kael Damlamian, Luna Campbell, Kosztola Tibor

Megjelent: 2018

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó filmek

Demóna

Színes, szinkronizált, amerikai fantasy (2014)

Lecsó

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2007)

Bosszúállók

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasztikus akciófilm (2012)

Victor Frankenstein

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2016)