Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Utoya, július 22. (feliratos)

Utoya, július 22. (feliratos) - (Utøya 22. juli)

Színes, feliratos norvég dráma-thriller (2018)

Fiatalok táboroznak egy norvég szigeten, 2011 júliusában. Az oslói bombamerénylet híre eléri őket, de nem sejtik, hogy ők sincsenek biztonságban. Hirtelen lövések zaja töri meg a csendet. Amikor felfogják, hogy ők lesznek a következő áldozatok, elkeseredett menekülés kezdődik a merénylő elől. Kaja, a fiatal lány kétségbeesetten próbálja túlélni a poklot, segíteni a társainak és közben megkeresni a húgát. A gyilkos eközben bejárja a szigetet, még több áldozat után kutatva. Erik Poppe drámája a norvég Utoya szigeten 2011. július 22-én megtörtént tömegmészárlást idézi fel újra, valós időben, vágás nélkül. A történet a valóságot meséli el, fiktív karakterekkel. Az alkotók mindazonáltal a legnagyobb tisztelet hangján igyekeztek megemlékezni az áldozatokról, és szélsőséges nézeteket valló terrorista, Anders Behring Breivik felfoghatatlan tettéről.

Rendező: Erik Poppe

Szereplők: Andrea Berntzen (Kaja), Alexander Holmen (Magnus), Brede Fristad (Petter), Elli Rhiannon Müller Osbourne (Emilie), Sorosh Sadat (Issa), Ada Eide (Caroline)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfajok: Dráma, Krimi-Thriller

Címkék: Utoya, július 22. (feliratos), Utøya 22. juli, Erik Poppe, Brede Fristad, Andrea Berntzen, Elli Rhiannon Müller Osbourne, Sorosh Sadat, Ada Eide, Erik Poppe

Megjelent: 2018

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó cikkek

A terror sara az arcunkon

TV GO | 2019. 02. 14., 14:22

Kapcsolódó filmek

Kuzinom, Rachel

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2017)

Elizabeth: Az aranykor

Színes, magyarul beszélő, angol filmdráma (2007)

Itt és most (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai dráma (2018)

Álmaimban látni foglak

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2015)