Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A sasok szárnya

A sasok szárnya - (On wings of eagles)

Színes, magyarul beszélő, akció kalandfilm (2016)

Eric Liddell brit nemzetiségű aranyérmes olimpikon, aki Kínában született, és több mint fél életét ott is töltötte misszionáriusként. Liddell többek között arról vált ismertté, hogy az 1924-es olimpián diszkvalifikálták az egyik versenyszámban, mert nem volt hajlandó vasárnap, a nyugalom napján rajthoz állni. Az olimpia után visszatért választott otthonába, Kína azonban ekkor nehéz időszak elé nézett: a Japán Birodalom hódítási törekvései fenyegették az országot.

Rendezők: Stephen Shin, Michael Parker

Szereplők: Joseph Fiennes (Eric Liddell), Shawn Dou (Xu Niu), Jesse Kove (Hugh Johnson), Bruce Locke (Old Xu Niu), Augusta Xu-Holland (Catherine Standish), Simon Twu (Chen Quan), Elizabeth Arends (Florence Liddell)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Címkék: Shawn Dou, Fiennes Joseph, A sasok szárnya, On wings of eagles, Jesse Kove, Bruce Locke, Augusta Xu-Holland, Simon Twu, Elizabeth Arends, Stephen Shin, Michael Parker

Megjelent: 2016

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Jumanji

Színes, magyarul beszélő, amerikai kalandfilm (1995)

Halálos iramban - Tokiói hajsza

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2006)

Lucy

Színes, szinkronizált, amerikai-francia akciófilm (2014)

Riddick - A sötétség krónikája

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2004)