Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Con Air - A fegyencjárat

Con Air - A fegyencjárat - (Con Air)

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-kaland (1997)

Cameron Poe, az amnesztiával szabadult rohamosztagos épp hazafele tart a Fegyencjáraton, melyen az ország legelvetemültebb bűnözőivel utazik együtt. A rabok kiszabadulnak, és átveszik a gép felett az irányítást, Poe-nak pedig nem sok ideje marad, hogy visszaszerezze a gépet, mielőtt a rendőrök úgy döntenének, egy ártatlant feláldozva megszabadulnak a fegyencektől.

Rendező: Simon West

Szereplők: Nicolas Cage (Cameron Poe), John Cusack (Vince Larkin), John Malkovich (Cyrus), Steve Buscemi (Garland Greene), Monica Potter (Tricia Poe), Colm Meaney (Duncan Malloy), Ving Rhames (Nathan Jones)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Címkék: VING RHAMES, John Cusack (Emerson), Steve Buscemi (Nebbercracker hangja), JOHN MALKOVICH, Simon West, Colm Meaney (Dunnigan), Con Air - A fegyencjárat, Con Air, Monica Potter

Megjelent: 1997

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Banks úr megmentése

Színes, feliratos, amerikai-angol-ausztrál filmdráma (2014)

Victor Frankenstein

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2016)

Bosszúállók

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasztikus akciófilm (2012)

Demóna

Színes, szinkronizált, amerikai fantasy (2014)