Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A meztelen Juliet (feliratos)

A meztelen Juliet (feliratos) - (Juliet, Naked)

Színes, feliratos, amerikai zenés vígjáték (2018)

Duncan egy angol tengerparti kisvárosban tanár, és egyetlen szenvedélye van: egy rejtélyes amerikai rockzenész, Tucker Crowe, aki 20 éve nyomtalanul eltűnt a nyilvánosság elől, ám most váratlanul új lemezzel jelentkezik. Annie Duncan barátnője, és rettenetesen unja, hogy a férfi többet foglalkozik egy vadidegen zenésszel, mint vele. Ám váratlan fordulatként az interneten összeismerkedik az igazi Tucker Crowe-val, akivel hamar összebarátkoznak, majd találkoznak is - és így feláll egy izgalmas háromszög, ami patthelyzet mindenkinek. Duncant lehet, hogy elhagyja a barátnője az idoljáért. Annie lehet, hogy beleszeretett egy férfibe, akit évek óta gyűlöl. Tucker pedig lehet, hogy új életet fog kezdeni egy angol nővel.

Rendező: Jesse Peretz

Szereplők: Chris O'Dowd, Rose Byrne (Annie), Ethan Hawke (Tucker Crowe), Chris O'Dowd (Duncan), Jimmy O. Young (Elliot), Lily Newmark (Carly), Azhy Robertson (Jackson Crowe)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Ethan Hawke (James Sandin), A meztelen Juliet (feliratos), Juliet, Naked, Jesse Peretz, Chris O´Dowd, Jimmy O. Young, Lily Newmark, Azhy Robertson, Jesse Peretz

Megjelent: 2018

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Paul

Színes, szinkronizált, spanyol-francia-angol-amerikai sci-fi vígjáték (2011)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Johnny English újratöltve

Színes, magyarul beszélő, izraeli-francia-japán-angol vígjáték (2011)

Világvége

Színes,magyarul beszélő, angol akció-vígjáték (2013)