Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Az elrabolt hercegnő

Az elrabolt hercegnő - (The Stolen Princess)

Színes, magyarul beszélő, ukrán családi animációs film (2018)

Ez a varázslatos mese a bátor lovagok, szépséges hercegnők és mágusok világában játszódik. Ruszlán, a vándorszínész arról álmodik, hogy lovag lesz belőle. Egy napon találkozik a szépséges Milával, akivel első látásra egymásba szeretnek, ám a fiú nem sejti, hogy ő a király lánya. A legújabb egészestés animációs film Puskin népmesei ihletésű költeményét, Ruszlán és Ludmilla történetét dolgozza fel, kalandos fordulatokkal, komikus szereplőkkel színesítve az eredetit. Eddigi premierjei során Az elrabolt hercegnő mindenhol kiugró sikert ért el, gyorsan a családok és gyerekek kedvencévé válva.

Rendező: Oleh Malamuzh

Szereplők: Nadezhda Dorofeeva (Mila), Oleksiy Zavhorodniy (Ruszlán), Yevhen Malukha (Csernomor), Serhiy Prytula (Nestor), Yuriy Horbunov (Tudós macska), Oleh Mykhailyuta (Fin), Mykola Boklan (Volodymyr király)

Besorolás: Hat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfajok: Animáció, Családi

Címkék: Az elrabolt hercegnő, The Stolen Princess, Nadezhda Dorofeeva, Oleksiy Zavhorodniy, Yevhen Malukha, Serhiy Prytula, Yuriy Horbunov, Oleh Mykhailyuta, Mykola Boklan, Oleh Malamuzh

Megjelent: 2018

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó filmek

Mirai - Lány a jövőből (feliratos)

Színes, feliratos, japán animációs film (2018)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Csingiling - A szárnyak titka

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2012)

Szindbád - A hét tenger legendája

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2003)