Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Csillagkapu - (Stargate)

Színes, magyarul beszélő, francia-amerikai sci-fi (1994)

1928-ban, Egyiptomban egy régészeti expedíció különös, kör alakú tárgyra bukkan. A tudósok nem tudják megállapítani a származását se a rendeltetését, így megoldatlan ügynek nyilvánítják. Hatvan évvel később, az egyiptológus Daniel Jackson merész elmélettel áll elő, mely szerint a titokzatos lelet földönkívüliek által épített, távoli világba nyíló csillagkapu. A szenzációs hír hatására az amerikai kormány elhatározza, hogy Jack O’Neill vezetésével egy sokat próbált katonai alakulatot küld az ismeretlenbe.

Rendező: Roland Emmerich

Szereplők: Kurt Russell (Jonathan O´Neil ezredes), James Spader (Dr. Daniel Jackson), Alexis Cruz (Skaara), Viveca Lindfors (Catherine Langford), Mili Avital (Sha´uri), John Diehl (Adam Kawalsky hadnagy), Jaye Davidson (Ra), Leon Rippy (West tábornok), Carlos Lauchu (Anubis), Djimon Hounsou (Horus)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Címkék: John Diehl (Cooper), Djimon Hounsou (Abou Fatma), Roland Emmerich, Leon Rippy, James Spader, Csillagkapu, Stargate, Alexis Cruz, Viveca Lindfors, Mili Avital, Jaye Davidson, Carlos Lauchu

Megjelent: 1994

Kapcsolódó filmek

Blaze (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai dráma (2018)

Mirai - Lány a jövőből (feliratos)

Színes, feliratos, japán animációs film (2018)

A kolónia

Színes, luxemburgi-francia-német thriller (2015)

Hozzám jössz, haver

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2017)