Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Hat nap, hét éjszaka

Hat nap, hét éjszaka - (Six Days Seven Nights)

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-vígjáték (1998)

Érdemes a térképen megkeresni a földi Paradicsomot, a Hawaii-szigetvilághoz tartozó Kauai szigetet, amely számtalan sikerfilm természetes díszletéül szolgált. A romantikus történet szerint a szigetek közt röpköd lomha és kopott repülőjével Quinn Harris, a dörzsölt teherpilóta. Ennyi teljesen kielégíti, hiszen a világ legszebb helyei fölött száguldozhat, ráadásul a csomagok sem beszélnek vissza. Szükségből és vonakodva bérli ki járatát, mint egyetlen lehetőséget Robin Monroe, a lapzártával küszködő csípős nyelvű szerkesztőnő. Vőlegényét hátrahagyva útra kelnek, ám az öreg gép felmondja a szolgálatot. A Paradicsomban is túlélésre kell játszani, sőt egy ilyen kaland után keresni kellene egy csendesebb lakatlan szigetet...

Rendező: Ivan Reitman

Szereplők: Harrison Ford (Quinn Harris), Anne Heche (Robin), David Schwimmer (Frank Martin), Jacqueline Obradors (Angelica), Danny Trejo (Pierce), Temuera Morrison (Jager), Allison Janney (Marjorie)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Danny Trejo, Allison Janney (Ms. Perky), Anne Heche, Ivan Reitman, David Schwimmer, Jacqueline Obradors, Temuera Morrison, Hat nap, hét éjszaka, Six Days Seven Nights, Harrison Ford

Megjelent: 1998

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Koszorúslányok

Színes, szinkronizált, amerikai vígjáték (2011)

Johnny English újratöltve

Színes, magyarul beszélő, izraeli-francia-japán-angol vígjáték (2011)

Paul

Színes, szinkronizált, spanyol-francia-angol-amerikai sci-fi vígjáték (2011)

A Főnök

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2016)