Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Vasember 3

Vasember 3 - (Iron Man 3)

Színes, magyarul beszélő, amerikai-kínai sci-fi (2013)

A pimasz, ámbár zseniális milliomos szuperhős Tony Stark, vagyis Vasember olyan ellenséggel találja magát szemközt, aki nem ismeri a lehetetlent. Stark szerencsére úgy dönt, felveszi a kesztyűt és titokzatos ellensége nyomába ered, a küzdelem azonban minden tekintetben próbára teszi. Vasembernek nincs más választása, meg kell óvnia a számára legfontosabbakat, és a túlélés (valamint a világ épsége) felszerelésén, találékonyságán és ösztönein múlik. A küzdelem során talán végre megtalálja a választ is az őt oly régóta kísértő kérdésre: vajon a páncél teszi az embert, vagy az ember teszi a páncélt?!

Rendező: Shane Black

Szereplők: Robert Downey Jr. (Tony Stark / Vasember), Guy Pearce (Aldrich Killian), Gwyneth Paltrow (Virginia 'Pepper' Potts), Sir Ben Kingsley (a Mandarin), Don Cheadle (James Rhodes / War Machine), Cobie Smulders (Maria Hill), Paul Bettany (Jarvis hangja)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Sci-Fi

Címkék: Don Cheadle, Gwyneth Paltrow, Guy Pearce, Cobie Smulders (Wonder Woman hangja), Paul Bettany, Shane Black, Robert Downey Jr., Shane Black, Vasember 3, Iron Man 3

Megjelent: 2013

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Szuperhőscunami a TV GO-n!

TV GO | 2019. 03. 09., 20:41

Kapcsolódó filmek

Holnapolisz

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2015)

Ex Machina

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol sci-fi (2015)

Az Úr hangja

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2018)

Serenity

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2005)