Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Látlak

Látlak - (I Still See You)

Amerikai thriller (2018)

A film tíz évvel egy, a Föld lakosságának felét elpusztító, katasztrofális eredménnyel zárult kormányzati kísérlet után játszódik, amelynek következményeképp sok ember meghalt - de egy furcsa szellemképként itt ragadt a még élő emberek között. A túlélők nehezen birkóznak meg azzal, hogy elhunyt szeretteiket újra meg újra látják, és azok újra meg újra semmivé is foszlanak. A tizenhat éves Ronnie Calder is minden nap együtt reggelizik szellem apjával, ám egy nap egy másik szellem is csatlakozik hozzá, aki viszont más, mint a többiek. Egyrészt meg akarja ölni Ronnie-t, másrészt képes hatni az anyagi világra, amire elvileg nem lenne képes. Ronnie egyik tanárjától kér segítséget, ám amikor a válasz nem elégíti ki, összeáll egy iskolatársával, az emberkerülő Kirkkel, és együtt próbálnak meg a rejtély nyomára járni a chicagói kísérlet helyszínén.

Rendező: Scott Speer

Szereplők: Bella Thorne (Veronica Calder), Dermot Mulroney (August Bittner), Richard Harmon (Kirk Lane), Louis Herthum (Dr. Martin Steiner), Hugh Dillon (Mathison), Amy Price-Francis (Mrs. Calder), Sarah Thompson (Janine)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Krimi-Thriller

Címkék: Dermot Mulroney (Randall), Bella Thorne, Hugh Dillon, Scott Speer, Látlak, I Still See You, Scott Speer, Louis Herthum, Amy Price-Francis, Sarah Thompson

Megjelent: 2018

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó cikkek

Milliószor láttuk már

TV GO | 2019. 02. 13., 10:04

Kapcsolódó filmek

12 majom

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasztikus kalandfilm (1995)

A gyilkos bennem él

Színes, szinkronizált, amerikai thriller (2010)

Azonosság

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2003)

A kolónia

Színes, luxemburgi-francia-német thriller (2015)