Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Bukott 2 - Angyalok és démonok

Bukott 2 - Angyalok és démonok - (Fallen 2 - Anges et Démons)

Színes, felnőtt film (2018)

Színes, felnőtt film. Fallen 2 - Anges et Démons Egy évtized telt el és a világ ridegebb és sötétebb lett. A páros a város utcáit járj. hogy bűnös élvezetekre bukkanjanak. Őnmaguknak árnyékai már csak, se nem emberek, se nem angyalok, itt ragadva a földi purgatóriumban, élet és halál között. Egy áldott éjszakán megmentenek egy fiatal lányt. Elsőre csak egy elveszett léleknek tűnik, de hamar kiderül, hogy al ány terhes, és a generációjuk megváltóját hordja szíve alatt. Mindenki a gyermeket akarja, angyalok és démonok érkeznek érte, és megkísértik a védelmezőket, hogy az ő oldalukra álljanak. Angyalszárnyak, vagy az igaz szerelem visszatérte, ez semmi ezeknek a hatalmas erővel bíró lényeknek. Egy igazi küzdelem jó és gonosz között! De vajon melyik oldal győzedelmeskedik ebben a túlfűtött harcban?

Szereplő: Jessica Drake

Besorolás: Kizárólag felnőttek számára ajánlott.

Műfaj: Felnőtt

Megjelent: 2018

Kapcsolódó filmek

A kolónia

Színes, luxemburgi-francia-német thriller (2015)

Az Úr hangja

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2018)

Holmes és Watson

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)

Silvio és a többiek

Színes, magyarul beszélő, olasz életrajzi dráma (2018)