Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Sötét folyosók

Sötét folyosók - (Down a Dark Hall)

Színes, magyarul beszélő amerikai-spanyol horror-dráma, fantasy (2018)

Amikor Kit Gordy meglátja Blackwood Hall magas kapuját, csak az jár a fejében: ez a hely gonosz. A fenyegető épület borzongató félelemmel tölti el. Ahogy azonban kialakul Kit napirendje, igyekszik figyelmen kívül hagyni a pletykákat, miszerint a drága és elit bentlakásos iskolát szellemek járják. Ám a lányt furcsa álmok kísértik, hangokat hall, a családjának és barátainak írott levelei elvesznek – és mindenre árnyat borít az őket körbeölelő varázs.

Rendező: Rodrigo Cortés

Szereplők: AnnaSophia Robb (Katherine 'Kit' Gordy), Taylor Russell (Ashley), Uma Thurman (Madame Duret(), Isabelle Fuhrman (Izzy), Rosie Day (Sierra), Kirsty Mitchell (Ginny Gordy-Dabrowski), Rebecca Front (Mrs. Olonsky)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Horror

Címkék: Rodrigo Cortés, Uma Thurman, Rodrigo Cortés, Rosie Day , isabelle fuhrman, AnnaSophia Robb, Sötét folyosók, Down a Dark Hall, Kirsty Mitchell, Rebecca Front

Megjelent: 2018

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Horror Park

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2018)

Ahol a gonosz lakik

Színes, magyarul beszélő, mexikói horror (2017)

Amikor lehunyod a szemed

Színes, magyarul beszélő, angol horror (2018)

A fiú

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2016)