Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Mona Lisa mosolya

Mona Lisa mosolya - (Mona Lisa Smile)

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték (2003)

A Wesley kollégiumban csak lányok tanulnak, és mind tudják: bármilyen rangos és szigorú hely is tanintézményük, a sikert csupán abban mérik, milyen jól mennek férjhez az itt végzett diákok. De 1953-ban minden megváltozik. Pedig csupán új művészettörténet-tanár érkezik a patinás falak közé. Katherine Watson éppen hogy elvégezte az egyetemet, és nagyon másképpen gondolkodik a világról, mint kollégái és tanítványai. Szeretné, ha a gondjaira bízott lányok többet és mást akarnának a világtól, mint amit elvárnak tőlük. Kezdetben azt hiszi, hogy óra közben, néhány egyszerű, meglepő szóval elérheti, amit akar. De lassacskán rájön, hogy ha fel akarja nyitni a diákjai szemét, lázadnia és lázítania kell...

Rendező: Mike Newell

Szereplők: Kirsten Dunst, Julia Roberts (Katherine Ann Watson), Kirsten Dunst (Betty Warren), Julia Stiles (Joan Brandwyn), Maggie Gyllenhaal (Giselle Levy), Ginnifer Goodwin (Connie Baker), Dominic West (Bill Dunbar), Juliet Stevenson (Amanda Armstrong)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Julia Roberts (Joanne), MIKE NEWELL, Julia Stiles, Dominic West, Juliet Stevenson, Ginnifer Goodwin, Dunst Kirsten, Mona Lisa mosolya, Mona Lisa Smile, Mike Newell

Megjelent: 2003

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Testcsere

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)

Koszorúslányok

Színes, szinkronizált, amerikai vígjáték (2011)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Johnny English újratöltve

Színes, magyarul beszélő, izraeli-francia-japán-angol vígjáték (2011)