Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Apák és lányaik

Apák és lányaik - (Fathers and Daughters)

Színes, magyarul beszélő, amerikai-olasz filmdráma (2015)

Egy megható és érzelmes családi történet egy New York-i apa és lánya egymás iránti szeretetéről. A film két idősík között váltakozik: a ’80-as években játszódó történésekben Jake Davis, a Pulitzer-díjas, mentális problémákkal küzdő regényíró özvegyként neveli ötéves kislányát, Katie-t. A jelen idejű cselekmény pedig az immár felnőtt, Manhattanben élő 30 éves Katie mindennapjait mutatja be, aki gyermekkori démonjaival szembeszállva próbálja meg helyes mederben tartani életét.

Rendező: Gabriele Muccino

Szereplők: Gabriele Muccino, Aaron Paul (Cameron), Amanda Seyfried (Katie), Russel Crowe (Jake Davis), Ryan Eggold (John), Quvenzhané Wallis, Diane Kruger, Jane Fonda

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: Diane Kruger, Jane Fonda, Ryan Eggold, Fathers and Daughters, Quvenzhané Wallis

Megjelent: 2015

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek