Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Álomutazó

Álomutazó - (Álomutazó)

Színes, magyarul beszélő, zenés színházi előadás (2018)

A Játékkészítő alkotóinak új szuperprodukciója, Az Álomutazó egy olyan világban játszódik, ahol már senki sem alszik, ezért senki nem is álmodik. Az emberek napi 24 órát dolgoznak, a gyerekek szinte az egész napjukat a suliban töltik, és csak azért mennek haza, hogy megcsinálják a házi feladatot. Az élet minden területét a mesterséges intelligencia irányítja, és még a pislogás is a hatékonyság elleni bűntettnek számít. A történet főhőse Tomi a tízéves kissrác azonban egy álombárány segítségével harcba indul az álomvilág megmentéséért.

Rendező: Juronics Tamás

Szereplők: Stohl András (Apa), Schell Judit (Cosinus tanárnő), Szabó Győző (Bárány), Zsédenyi Adrienn (Zséda), Keresztes Ildikó (Rém (álomkészítő), Ábel Anita (Vigyor (álomkészítő), Falusi Mariann (Idill (álomkészítő)

Besorolás: Hat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Családi

Címkék: Ábel Anita, Szabó Győző (Csorba Karesz hangja), Stohl András, Álomutazó, Álomutazó, Juronics Tamás, Zsédenyi Adrienn, Juronics Tamás

Megjelent: 2018

Kapcsolódó cikkek

Amikor már álmodni is bűn – Álomutazó

TV GO | 2019. 04. 22., 11:31

Kapcsolódó filmek

Kire ütött ez a gyerek?!

Színes, magyar film (2007)

Mese az ágrólszakadt igricről

Színes, magyar mesejáték (1981)

Tündér Lala

Színes, magyar mesejáték (1981)

Sárkány és papucs

Színes, magyar rajzfilm (1988)