Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Vihar a lombikban

Vihar a lombikban - (Soukromá vichřice)

Fekete-fehér, magyarul beszélő, csehszlovák vígjáték (1967)

Egy csehországi kisvárosban játszódik a történet, a szereplők vegyi üzemben dolgoznak, élik megszokott, unalmas, előre kiszámítható, begyakorolt életüket. Azonban egyszer egy láncreakció felbillenti az élet látszólagos rendjét. A szereplők letérnek eredeti pályájukról: ki a házasság, ki a gépiessé szürkült szerelmek monotóniájából próbál végleg kitörni. A kísérlet azonban nem sikerül ki-ki visszatér eredeti állapotába. Kivétel Bohunka, aki a kitérők után úgy tűnik Standa személyében rátalál az igazira.

Rendezők: Mihályfi Sándor, Hynek Bočan

Szereplők: Balogh Zsuzsa, Bán János, Mihályfi Sándor, Pavel Landovský (Standa Kocian), Josef Somr (Ada Vins), Daniela Kolářová (Bohunka), Míla Myslíková (Joza Vinsova), Josef Chvalina (Joska Nejtr)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Bán János, Soukromá vichřice, Pavel Landovský, Josef Somr, Daniela Kolářová, Míla Myslíková, Josef Chvalina, Hynek Bočan

Megjelent: 1967

Kölcsönzési díj: 199 Ft

Kapcsolódó filmek

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Koszorúslányok

Színes, szinkronizált, amerikai vígjáték (2011)

Testcsere

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)

Johnny English újratöltve

Színes, magyarul beszélő, izraeli-francia-japán-angol vígjáték (2011)